Persberichten

Persbericht: Peugeot en Citroën Benelux kiezen Yourzine voor ontwikkeling CRM en databased marketing- en klantcont actstrategie

Peugeot en Citroën Benelux kiezen Yourzine voor ontwikkeling CRM en databased marketing- en klantcontactstrategie

´s-Hertogenbosch, 22 december 2015 Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau, kondigt vandaag aan dat de autogroepen Peugeot en Citroën Benelux haar hebben gekozen als het bureau voor CRM en databased marketing in de Benelux. Yourzine zal de volledige klantcontactstrategie ontwikkelen en van daaruit huidige campagnes optimaliseren of nieuwe campagnes opzetten. Het bureau doet dit middels uitgebreide data analyses waarmee toekomstig gedrag van de klanten kan worden voorspeld.

Peugeot en Citroën Benelux beogen met de nieuwe strategie en bijbehorende multi-channel benadering meer loyaliteit bij de klant en een verbeterde verbinding met de merken door servicegericht en persoonlijk met hen te communiceren. Op basis van huidige en nieuw op te bouwen data zal Yourzine patronen analyseren van de Peugeot en Citroën Benelux klanten, de klantcontactstrategie ontwikkelen en campagnes optimaliseren of vernieuwen om zo de merkbeleving en merkbetrokkenheid te verhogen. Hiermee zorgt het bureau ervoor dat Peugeot en Citroën Benelux dichter bij haar klanten komen dan ooit tevoren en zo persoonlijk mogelijk met hen communiceren. Uiteindelijk krijgen de klanten bijvoorbeeld een digitale melding dat hun auto APK gekeurd moet worden of een mail dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt, waarbij de klant direct wordt uitgenodigd een afspraak te maken bij zijn of haar eigen Peugeot garage. Het team van Yourzine zal de werkzaamheden uitvoeren vanuit het hoofdkantoor van Peugeot en Citroën Benelux in Amsterdam.

Alain Descat, Digital Factory Director bij Peugeot en Citroën Benelux: “Yourzine kan ons met een CRM en databased marketing- en klantcontactstrategie helpen het verschil te maken in het digitale tijdperk waar we ons momenteel in bevinden. We willen geen marketing bedrijven op gevoel, maar op data en bewezen geanalyseerd gedrag. Het Yourzine team straalt positieve energie uit en een sterke teamgeest die goed bij het team van Peugeot en Citroën Benelux past. Al bij het begin van onze samenwerking zijn de prestaties boven verwachting, ik kijk dan ook uit naar wat we nog meer samen kunnen bereiken.”

“We zijn ontzettend verheugd dat Peugeot en Citroën Benelux ons hebben gekozen als het bureau voor CRM en databased marketingstrategie,” aldus Kitty van Riemsdijk, (International) Business Development Director bij Yourzine. “We hebben veel ervaring bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers en zetten deze kennis graag in voor Peugeot en Citroën Benelux. We zullen beginnen met kijken wat er momenteel al beschikbaar is aan data en hoe we deze kunnen inzetten. Zo kunnen we via het Selligent Interactive Marketing (SIM) platform de contactmomenten optimaliseren en zo de klantwaarde door 1:1 data gedreven marketing voor Peugeot en Citroën Benelux verhogen.”

Over Yourzine

Yourzine is een toonaangevend dialoogmarketingbureau dat merken en organisaties helpt om persoonlijke meerwaarde te geven aan alle contactmomenten tussen merk en consument. Het bureau werkt op basis van klantinzicht, waarna klantcontact wordt verzorgd met als doel klantwaarde verhogen. De kracht van Yourzine is de mix tussen strategische en technische kennis en de creatieve uitrol van campagnes. Met een continu oog voor het effect en het resultaat. Yourzine werkt voor merken en organisaties als Albert Heijn, Etos, Samsung Europe , HEMA, V&D, De Efteling, IKEA, Triodos Bank, NRC, Unicef, Rituals, Het Nederlandse Rode Kruis en Ziggo.

Yourzine isISO 9001 enISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd en maakt onderdeel uit van de Digital United. Digital United bestaat uit acht specialistische en aanvullende internetbureaus. Voor meer informatie kunt u kijken op www.digitalunited.nl en www.yourzine.nl.

Volg Yourzine op:

· Twitter: www.twitter.com/yourzine

· Facebook: www.facebook.com/yourzine

· LinkedIn: www.linkedin.com/company/yourzine

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michelle Nguyen

Text100 Global Communications

T: 020 530 43 35

E: michelle.nguyen

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements