Persberichten

Persbericht: AOC’s curved monitor voor gamers: een betere beleving dan ooit

Noot aan de redactie: hoge resolutie foto’s kunt u downloaden via de volgende link: –http://bit.ly/1RR0g1n

AOC’s curved monitor voor gamers: een betere beleving dan ooit

De AOC C3583FQ is 35 inch, heeft een verversingssnelheid van 160 Hz en een kromming van 2000 mm

Amsterdam– 19 januari 2016 – AOC, een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt, presenteert de AOC C3583FQ. Deze nieuwe curved gamingmonitor van 160 Hz geeft gebruikers een meeslepende ervaring voor games, streams, films en meer. Als gamers zich omgeven voelen door hun virtuele wereld, zorgt dit voor een completere kijkervaring. Dit is precies wat de AOC C3583FQ doet: met een straal van 2000 mm is hij krommer dan andere curved monitors, wat gamers een buitengewoon beeld geeft.

Deze spannende nieuwe ervaring wordt aangevuld met een extreem hoge verversingssnelheid van 160 Hz, Adaptive-Sync-technologie (compatibel met FreeSync™, met direct uit de doos een bereik van 45 tot 160 Hz) en Wide Full HD-resolutie (2560 x 1080 pixels). Dit zorgt samen voor een ultrasoepele game-ervaring zonder image tearing, haperingen, invoervertraging of vervaging. Daarnaast heeft deze monitor twee HDMI-(MHL-)poorten en twee DisplayPort-ingangen, waarmee hij voldoet aan de nieuwste aansluitstandaarden.

Meer verbeteringen voor ogen en oren

Het scherm is uitgerust met een MVA-paneel dat dieper zwart weergeeft en een hoger contrast heeft van 2000:1. Zo worden beelden in allerlei soorten en maten beter weergegeven dan op TN-panelen, terwijl de responstijd met 4 ms nog altijd zeer kort blijft. Zodra de game-modus als kleurprofiel wordt geselecteerd, worden de helderheid en het contrast nog verder geoptimaliseerd voor games. Verder is de grote kijkhoek van 178° zeer comfortabel; niet alleen voor de gebruiker, maar ook voor toeschouwers die van achteren toekijken bij LAN-party’s en andere offline-events. Andere functies die voor extra comfort zorgen zijn de krachtige ingebouwde stereospeakers en de audio-aansluitingen.

De AOC C3583FQ is verkrijgbaar vanaf februari 2016 voor een adviesprijs van 799 EUR.

Meer informatie over de curved gamingmonitor AOC C3583FQ: http://aoc-europe.com/en/products/c3583fq%252Fbs

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeurs en resellers. www.aoc-europe.com.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een review sample kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk

Seden Ayyıldız
Phone: +31 20 5046952
E-mail: Seden.Ayyildiz

Advertisements