Persberichten

Persbericht: Kodak Alaris onderscheiden met meerdere BLI 2016 Awards

Kodak Alaris onderscheiden met meerdere BLI 2016 Awards

Jury onder de indruk van superieure prestaties, krachtige software en gebruiksvriendelijk design van scanners

Bunschoten-Spakenburg, 26 januari 2016 – Test- en onderzoeksorganisatie Buyers Laboratory LLC (BLI) heeft Kodak Alaris tijdens de uitreiking van de Winter Pick 2016 Awards onderscheiden met de ‘Scanner Line of the Year’ award en maar liefst drie ‘Winter Pick’ awards.

Twee keer per jaar reikt de redactie van BLI de Pick Awards uit voor de meest indrukwekkende oplossingen die door BLI zijn getest in de voorafgaande zes maanden. Kodak Alaris heeft momenteel, als enige door BLI geteste scanner fabrikant, de meest Pick Awards ooit ontvangen.

De ‘Scanner Line of the Year 2016’ kreeg Kodak Alaris toegewezen voor haar brede portfolio aan document scanners. Daarnaast won Kodak Alaris drie BLI Winter Pick Awards op het gebied van scannen in de categorieën: netwerk, afdeling en productie. Het gaat het om de volgende producten:

Kodak i2620 Scanner – werd erkend voor zijn uitstekende software bundel, waaronder Kodak Capture Pro Software LE.

Kodak i4650 Scanner – sprong boven de rest uit door de hogere snelheden, betrouwbare hardware en functie-rijke software.

Kodak Scan Station 710– biedt één van de hoogste snelheden die mogelijk zijn voor een netwerk scanner. Daarnaast gaf de scanner een vlekkeloze prestatie tijdens de betrouwbaarheid en media-behandeling test van BLI.

Meer informatie kunt u teruglezen in onderstaand Engelstalig persbericht.

Beeldmateriaal kunt u downloaden via de volgende link: http://bit.ly/1ZPKVwV

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk

Text100 Global Communications

E: sophia.heemskerk

T: 020 530 4333

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe

Advertisements