Persberichten

Media alert: MMD presenteert nieuwe Philips monitoren tijdens de ISE 2016

MMD presenteert nieuwe Philips monitoren tijdens de ISE 2016

Amsterdam, 1 februari 2016 – MMD, marktleider in technologie en merklicentiepartner voor Philips Monitors, presenteert tijdens de ISE 2016 haar nieuwste producten – van 5K-resoluties tot SoftBlue-monitors die de ogen beschermen. Integrated Systems Europe (ISE) is een beurs voor professionele AV- en elektronicasystemen, die van 9 tot 12 februari plaatsvindt in de RAI te Amsterdam. MMD is aanwezig op Philips-stand 10-K136 en presenteert haar nieuwste producten.

Eén van de absolute hoogtepunten is de Philips 275P4VYKEB, een nieuwe LCD-monitor van 27 inch met UltraClear 5K-resolutie. Met 14,7 miljoen pixels (5.120 x 2.880) tovert de nieuwste 5K-resolutietechnologie vier keer zoveel inhoud per vierkante inch op het scherm dan een scherm met Quad HD-resolutie. Dit zorgt voor een adembenemend beeld. Het nieuwe scherm is ook voorzien van PerfectKolor Technology. Deze technologie zorgt voor een 99% AdobeRGB-kleurenspectrum en een productie van een miljard kleuren. Het scherm sluit op een voortreffelijke manier aan bij de zeer uiteenlopende manieren waarop mensen werken. De monitor heeft een webcam, MultiView dat de schermruimte verdeelt in meerdere partities, ingebouwde luidsprekers met geweldig geluid en een glansvrij scherm zonder flikkeringen, wat weer zorgt voor minder vermoeidheid aan de ogen.

Een andere monitor met hoge resolutie op de Philips-stand is de 241P6VPJKEB. Ondanks de bescheiden 23,8 inch zorgt deze nieuwe monitor voor een echt gevoel van ruimte, dankzij de scherpte en helderheid van de 4K-resolutie. Daarnaast produceert het scherm 1,074 miljard kleuren, geeft hij 99% van de SRGB-kleurenstandaard weer en heeft het een geïntegreerde webcam en microfoon.

De vertegenwoordiger van MMD’s Philips-monitoren met de innovatieve SoftBlue-technologie is de 241P6EPJEB van 24 inch. SoftBlue-technologie beschermt de ogen en vermindert de vermoeidheid aan de ogen door de blootstelling aan blauw licht te beperken. Het zendt hiervoor minder blauw licht uit op potentieel schadelijke golflengten, maar zonder in te leveren op de oorspronkelijke kleurechtheid en kleurkwaliteit. Dit betekent voor gebruikers meer kijkcomfort voor de ogen én professionele, levensechte kleuren.

Daarnaast presenteert MMD op de ISE ook nog twee Full HD-USB-dockingmonitoren: een 21,5 inch-model (221S6QUMB) en een variant van 23 inch (231P4QUPES). Dankzij het geïntegreerde ethernet bieden deze toegang tot desktopapparatuur, netwerken, intranet en internet, en dat allemaal via één USB-kabel.

Zie voor meer informatie over LCD-monitoren van Philips www.philips.com/monitors

Over MMD

MMD is een volledige dochteronderneming van TPV en is in 2009 opgericht via een merklicentieovereenkomst met Philips. MMD brengt wereldwijd exclusief Philips LCD-schermen op de markt. Door de Philips’ merkbelofte te combineren met TPV’s productie-expertise op het gebied van schermen, is MMD door zijn snelle en gerichte benadering in staat innovatieve producten op de markt te brengen. MMD opereert internationaal, met het hoofdkantoor in Amsterdam en een tweede kantoor in Praag voor de Oost-Europese markt. MMD werkt via zijn netwerk van plaatselijke verkoopagenten samen met alle belangrijke Europese IT-distributeurs en -resellers. De ontwerp- en productiecentra van de onderneming zijn gevestigd in Taiwan. www.mmd-p.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk

Chantal Blits
Phone: +31 20 5046945
E-mail: Chantal.Blits

Advertisements