Persberichten

Persbericht: Scherp en snel entertainment: AOC presenteert 4K-monitor met Adaptive-Sync

Noot aan de redactie: hoge resolutie foto’s kunt u downloaden via de volgende link: – http://bit.ly/1LdnAib

Scherp en snel entertainment: AOC presenteert 4K-monitor met

Adaptive-Sync

Amsterdam – 9 februari 2016 – AOC, een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt, introduceert een nieuw 4K UHD-scherm met een hoge beeldkwaliteit, een slank, elegant design en een snelle HDMI 2.0-connector. De AOC U2879VF kan meer dan 1 miljard kleuren weergeven en produceert hierdoor meer kleurdiepte en vollere kleuren. Een ultrasnelle responstijd van 1 ms, Adaptive-Sync-ondersteuning (compatibel met FreeSync) en de lage invoervertraging maken de monitor ideaal voor gamers die op zoek zijn naar goed beeld en soepele gameplay. De monitor is voorzien van moderne aansluitmogelijkheden, zoals ingangen voor HDMI 2.0 en DisplayPort 1.2a+. De concurrerende prijs-prestatieverhouding maakt de monitor daarnaast ook aantrekkelijk voor allerlei andere soorten gebruikers.

Levendige beelden en een snelle prestatie: de nieuw AOC U2879VF combineert 4K UHD-resolutie met Adaptive-Sync-technologie

Slank design en scherp beeld
De AOC U2879VF heeft een ultraslank design dat een strakke, glossy rand combineert met een elegante zilveren standaard. Dit maakt de monitor een stijlvolle toevoeging aan de werkplek. Het geïntegreerde TN-paneel van 28" (71,1 cm) kan meer dan 1 miljard kleuren weergeven (Real 8-bit+FRC), wat zorgt voor een levendig en gedetailleerd beeld. Door de 4K UHD-resolutie (3840 x 2160 pixels) en goede beeldkwaliteit is de monitor erg aantrekkelijk voor gebruikers die video’s en foto’s willen bewerken, maar ook voor wie er dagelijks mee wil werken op kantoor. Door de Adaptive-Sync-ondersteuning (compatibel met FreeSync), de responstijd van 1 ms en de lage invoervertraging is het scherm ook erg aantrekkelijk voor gamers, die hierdoor profiteren van een scherp, zeer gedetailleerd 4K-beeld, voor de ultieme game-ervaring.

Verbeterde aansluitingen
De monitor heeft een groot aantal ingangen, waardoor hij is aan te sluiten op allerlei soorten apparaten. Naast aansluitingen voor DisplayPort 1.2a+, DVI en VGA heeft de AOC U2879VF ook een ultrasnelle HDMI 2.0-connector die de bandbreedte flink opvoert tot 18 Gb/s. Zo kan het scherm zonder problemen 4K UHD-video’s van 60 fps afspelen. In deze poort is ook MHL-functionaliteit ingebouwd, zodat gebruikers content van een smartphone of tablet kunnen weergeven op het scherm, terwijl de batterij tegelijkertijd wordt opgeladen.

Comfortabele en efficiënte werkervaring
De AOC U2879VF heeft, naast de indrukwekkende beeldkwaliteit en de goede aansluitingen, ook het één en ander in huis voor powerusers die thuis efficiënt en gezond willen werken. Met de geïntegreerde Picture by Picture-functie (PBP) kan er beeld van twee bronnen tegelijk worden bekeken. Dankzij de 4K UHD-resolutie van 3840 x 2160 pixels hebben beide virtuele schermen een hoge pixeldichtheid (138 PPI). Om de gebruiker comfortabeler te laten werken heeft de AOC U2879VF ook Flicker-Free-technologie, die het aantal flikkeringen dat monitoren doorgaans produceren flink omlaag brengt. Dat betekent dat het beeld minder belastend is voor het oog en dat er langer en comfortabeler aan één stuk door kan worden gewerkt.

De AOC U2879VF is verkrijgbaar vanaf maart 2016 voor een adviesprijs van 399 EUR.

Meer informatie over de AOC U2879VF-monitor: http://aoc-europe.com/en/products/u2879vf

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeurs en resellers. www.aoc-europe.com.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een review sample kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk

Seden Ayyıldız
Phone: +31 20 5046952
E-mail: Seden.Ayyildiz

.

Advertisements