Persberichten

Kodak Alaris introduceert nieuwe desktopscanners voor direct scannen naar web- en bedrijfsapplicaties


Noot aan de redactie:
hoge resolutie foto’s kunt u hier downloaden: http://we.tl/P7UzS8SAL8

Kodak Alaris introduceert nieuwe desktopscanners voor direct scannen naar web- en bedrijfsapplicaties

Bunschoten-Spakenburg, 23 februari 2016 – Volgens AIIM[1] gaan de meeste organisaties nog dagelijks het gevecht aan met papier dat zich in kantoren opstapelt en de bedrijfsprocessen vertraagt. Dit is een veelvoorkomend probleem: 68 procent van AIIM-leden vindt dat business-at-the-speed-of-paper “over enkele jaren niet meer acceptabel is”.[2]

Bedrijven kunnen transacties met papieren documenten nu meer dan ooit versnellen door gebruik te maken van web-interfaces met de nieuwste serie desktopscanners van Kodak Alaris. Deze scanners maken het vastleggen van documenten veel efficiënter en op locatie waar de transactie plaatsvindt. De Kodak i1190- en i1190E-scanners scannen met 40 pagina’s per minuut en bieden een extreem hoge nauwkeurigheid van gegevensvastlegging voor alle soorten documenttypes. Dit maakt beide scanners tot een uitstekende oplossing zijn voor onder andere financiële administratie, hypotheken, HR dossiers, poliklinieken en archiefbeheer. De i1190-serie is ontworpen om documenten direct bij het ontstaan te digitaliseren om snel bedrijfstransacties te starten of af te ronden. Zo wordt de snelheid waarmee beslissingen worden genomen, en de respons naar klanten kunnen worden verbeterd.

De Kodak i1190- en i1190E-scanners beschikken:

· Hogere capaciteit invoer – in de invoerlade passen nu tot 75 vellen papier, zodat gebruikers meer klanttransacties per keer kunnen verwerken

· Barcodeherkenning – metagegevens kunnen rechtstreeks in bedrijfstoepassingen worden vastgelegd, zonder gebruik te maken van speciale herkenningssoftware

· Een kaarthouder voor rijbewijzen, verzekeringspasjes en andere kleine items – zorgt ervoor dat gebruikers hun overzicht houden tijdens het scannen van meerdere documenttypes

· Intelligent Document Protection (IDP) – het voorkomen van eventuele beschadigingen aan belangrijke documenten door onder andere nietjes of paperclips

Bovendien beschikt de i1190E-scanner over Kodak Perfect Page-scantechnologie, die ervoor zorgt dat er geen beeldverbeteringssoftware op de aangesloten PC hoeft te worden geïnstalleerd. Dit betekent dat IT-afdelingen PC’s met minder processing snelheid kunnen overwegen. Deze PC’s zijn goedkoper, eenvoudiger te beheren vanaf een centrale locatie en populair bij gebruikers van webapplicaties zoals Kodak Info Input Solution.

De afdeling Social Services van Onondaga County (New York) heeft meer dan 800 Kodak i1150-scanners, uit dezelfde serie als de i1190-scanners, in gebruik. Onondaga County heeft dossiers altijd in papier beheerd en heeft tienduizenden documenten opgeslagen in een opslagruimte, verdeeld over twee verdiepingen. Na een evaluatie van de tijd en het geld dat in dit proces werd gestoken, is de afdeling gaan investeren in scantechnologie van Kodak Alaris en heeft de afdeling een digitale browsergebaseerde workflow ingericht. Werknemers kunnen nu elke dag duizenden documenten scannen en elektronisch beelden indexeren en archiveren in een digitaal archief.

Door over te stappen op een volledig digitale workflow maakt Onondaga County het beheer van haar documenten eenvoudiger, efficiënter en veel goedkoper gemaakt.

“Bedrijven blijven zoeken naar manieren om de efficiëntie te verhogen. Soms realiseren zij zich niet dat dit mogelijk is met één simpele stap, zoals het creëren van een snelle en eenvoudige manier om papieren documenten te verzamelen,” zegt Susheel John, Category Director, Distributed Capture vooor de afdeling Information Management van Kodak Alaris. “Met behulp van de i1190-serie kunnen ondernemingen en overheidsinstanties tijdrovende handmatige taken elimineren,de snelheid van bedrijfsactiviteiten verhogen en zo voordeel halen uit webvriendelijke scantechnologie die “cloud capture”-platforms optimaal benutten.”

De verkoopprijs van de Kodak i1190-scanner is € 720,-. De i1190E-scanner heeft een verkoopprijs van € 810,-.

Hoge resolutie foto’s kunt u hier downloaden: http://we.tl/P7UzS8SAL8

[1] De Association for Information and Image Management (AIIM)

[1] Bron: “Paper Wars 2014 – An Update from the Battlefield” door het Association for Information and Image Management (AIIM)

###

Over de Information Management Division van Kodak Alaris

Kodak Alaris is een nieuw bedrijf met als motto: “we kunnen altijd een betere manier vinden”. Onze afdeling Information Management helpt organisaties bij het vastleggen van content dat afkomstig is van digitale en papieren bronnen, bij het bieden van inzichten en het leveren van de juiste informatie op de juiste plaats op het juiste tijdstop voor betere bedrijfsresultaten. Ons portfolio omvat bekroonde documentscanners, een wereldwijd service- en supportteam, en software en oplossingen die informatie vastleggen en op intelligente wijze beheren. Voor kleine kantoren en grootschalige organisaties bieden wij nieuwe manieren om processen te automatiseren, klantinteracties te verbeteren en slimmere bedrijfsbeslissingen te nemen.

Voor meer informatie: www.kodakalaris.com/go/IMnews. Volg ons op Twitter via twitter.com/kodakdi en twitter.com/KodakDI_EAMER en lees onze blog op informationdynamix.com.

Het handelsmerk Kodak en de huisstijl worden gebruikt onder licentie van Eastman Kodak Company.

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ruud van Lieshout

Text100 Global Communications

E: ruud.vanlieshout

T: +31 (0)20 530 4344

If you don´t want to receive press releases, please send an email to: unsubscribe

Advertisements