Persberichten

Persbericht: AOC lanceert de nieuwe 75-serie

Noot aan de redactie: hoge resolutie foto’s kunt u downloaden via de volgende link: – http://downloads.united.de/AOC/75_Series/

AOC lanceert de nieuwe 75-serie

De nieuwe 75-serie: allround-monitoren voor iedereen

Amsterdam, 8 maart 2015 – Met de nieuwe 75-serie presenteert AOC een nieuwe selectie energiezuinige 16:9-breedbeeldmonitoren voor zijn zakelijke klanten. De stijlvolle, uitgebreid gecertificeerde schermen zijn beschikbaar in diverse formaten van 18,5" tot 27" (47 cm tot 69 cm). Gebruikers kunnen kiezen tussen diverse panelen van hoge kwaliteit (IPS, TN) en profiteren ook van de geïntegreerde Flicker-Free-technologie die zorgt voor comfortabel kijken, zelfs na lang werken. Zo speelt de 75-serie in op zeer uiteenlopende behoeften. Hierdoor is het een ideale toevoeging op werkplekken in allerlei soorten en maten.

Functioneel en strak design

Alle monitoren in de 75-serie hebben een elegant, strak, matzwart design en zijn dankzij de VESA-muurbevestiging eenvoudig aan een muur te hangen. De schermen kunnen worden gebruikt voor presentaties, maar staan ook goed op de werkplek. Verder heeft elk scherm geïntegreerde stereoluidsprekers, zodat gebruikers geen extra spullen op hun bureau hoeven te zetten.

Panelen van hoge kwaliteit en verbeterde aansluitingen

Alle monitoren, behalve de E975SWDA van 18,5” zonder HDMI, hebben panelen van hoge kwaliteit (IPS, TN) en beschikken, met uitzondering van de E975SWDA en de Q2775PQU, ook over Full HD-resolutie. Vooral de I- en Q-modellen maken indruk met hun IPS-panelen, die zorgen voor uniforme beelden en brede kijkhoeken. Een hoogtepunt uit de serie is de Q2775PQU, die beschikt over een QHD-resolutie (2560 x 1440 pixels). Hierdoor kunnen gebruikers genieten van een bijzonder scherp, gedetailleerd beeld en een ruimere desktop. Het scherm is ook uitermate geschikt voor multitasken; het scherm kan tegelijkertijd vier applicatievensters van 720p weergeven. Alle modellen hebben bovendien VGA-, DVI- en HDMI-ingangen voor het aansluiten van diverse digitale of analoge bronnen. De modellen van hogere hoogte hebben daarnaast ook USB 3.0, waarbij gebruikers heel eenvoudig USB-randapparatuur kunnen aansluiten, en DisplayPort. Met de snelle USB-oplaadpoort kunnen ze ook extra snel de batterij van hun mobiele apparaat opladen via de monitor. De belangrijkste digitale kabels (DVI en DisplayPort) worden meegeleverd, zodat gebruikers direct aan de slag kunnen.

Energiezuinig en ergonomisch

Voor bedrijven die willen werken op een duurzame en kostenbesparende manier is energiezuinige technologie zeer belangrijk. De nieuwe AOC-monitoren uit de 75-serie onderscheiden zich door hun lage energieverbruik en zijn volledig gecertificeerd met een groot aantal milieulabels (zoals EPA 6.0, TCO 6.0 en EPEAT Gold). Een ‘harde’ stroomschakelaar helpt om nog meer energie te besparen als de schermen niet worden gebruikt. Een ander belangrijk aspect naast energiezuinigheid is de gezondheid van de gebruiker. Een ergonomische werkplek is belangrijk om werknemers gezond en comfortabel te laten werken. Alle schermen uit de 75-serie zijn daarom uitgerust met meerdere ergonomische opties, waarmee gebruikers hun scherm kunnen aanpassen naar hun eigen wensen. Alle 75P-modellen zijn uitgerust met functies voor hoogteverstelling, scharnering, draaivoet en kanteling. De gebruiksvriendelijkheid van elke monitor wordt verder verbeterd via de geïntegreerde Flicker-Free-technologie die het aantal flikkeringen op het scherm vermindert. Dit kan normaal gesproken zorgen voor spanning op de ogen na lange perioden van monitorgebruik, met name tijdens kantoorwerk.

De volgende modellen uit AOC’s nieuwe 75-serie zijn verkrijgbaar vanaf maart 2016:

Met IPS-paneel:
I2475PXQU
I2775PQU
Q2775PQU

Met TN-paneel:
E975SWDA

E2275SWJ

E2275PWJ

E2275PWQU
E2475SWJ

E2475PWJ

E2775SJ

Deze drie IPS-modellen zijn verkrijgbaar vanaf juni 2016:

I2275PWQU

I2375PQU

I2475PQU

Neem voor prijsinformatie contact op met uw plaatselijke AOC-distributiepartner.

Kijk voor specifieke technische informatie over elke monitor op de betreffende datasheets. Deze zijn te vinden op de website van AOC: www.aoc-europe.com.

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeurs en resellers. www.aoc-europe.com.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een review sample kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk

Seden Ayyıldız

T: +31 20 5046952
E: Seden.Ayyildiz

Advertisements