Persberichten

Persbericht: Yourzine stelt vijf nieuwe medewerkers aan voor verdere groei

Yourzine stelt vijf nieuwe medewerkers aan voor verdere groei

´s-Hertogenbosch, 9 maart 2016 Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau, kondigt vandaag aan dat Helen Zuurmond, Pascal Badenbroek, Bas Karsemeijer, Remco Rouffaer en Naomi Keijzer zijn aangesteld om verdere groei binnen Nederland te realiseren.

Het vijftal vormt een prachtige mix van ervaring, talent, creativiteit en specialistische vakkennis op het gebied van CRM, loyalty, marketing automation, mobile en Business Intelligence. Zij zullen samen met het Yourzine team verder werken aan het ontwikkelen en realiseren van klantcontactstrategieën en data gedreven campagnes voor opdrachtgevers zoals: IKEA, Rituals, de Efteling, Triodos Bank en Samsung Europe. Yourzine zorgt iedere dag opnieuw voor een aantoonbaar waardevolle 1-op-1 dialoog tussen deze merken en hun klanten.

Helen Zuurmond is gestart bij Yourzine als Team Manager. Voorheen was Helen werkzaam bij V&D, waar ze de functie van CRM manager vervulde. Helen over haar keuze voor Yourzine: “Werken op het snijvlak van IT, data en marketing met altijd de klant als uitgangspunt. Bij Yourzine wil ik dan ook deze passie inzetten, om samen met ons team de optimale klantcontactstrategie voor onze klanten neer te zetten en uit te voeren.”

Pascal Badenbroek is bij Yourzine gestart als Creatief Strateeg en was voorheen ook werkzaam bij V&D. Hier werkte hij als Art Director Online. Bij Yourzine zal Pascal opdrachtgevers helpen aan de beste dialogen en customer journeys ‘op maat’. Pascal over zijn eerste dagen bij Yourzine: “Yourzine werkt voor de meest toonaangevende merken. Ik kijk er dan ook naar uit om voor deze merken campagnes te bedenken die mensen begrijpen maar ook raken.”

Bas Karsemeijer is de derde aanwinst die voorheen bij V&D werkzaam was, hier vervulde hij de rol van Business Intelligence manager. Bas is bij Yourzine gestart als Data & Analytics consultant. “Ik zie het als een uitdaging om data bij de klant centraal te zetten in het denken en doen van onze organisatie, de teams en bij onze opdrachtgevers,” aldus Bas over zijn keuze voor Yourzine.

”Yourzine heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt dankzij een geweldig team van specialisten. Ik ben er trots op dit ik hier nu deel van uitmaak en wil dan ook verder bouwen aan de verdere groei van dit prachtige bureau,” zegt Remco over zijn ambities bij Yourzine. Remco Rouffaer is gestart als Business Development manager en medeverantwoordelijk voor new business bij Yourzine. Remco heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan bij o.a. Plotprojects en heeft daarmee een bewezen trackrecord op het gebied van mobile en digital.

Naomi Keijzer komt Yourzine versterken op het gebied van Business Development. Voorheen was Naomi onder meer werkzaam bij E2Ma waarbij ze veel ervaring in data gedreven (e-mail) marketing heeft opgedaan. “Ik kijk er enorm naar uit om bij Yourzine aan de slag te gaan en verder te bouwen aan nieuwe samenwerkingsrelaties om verdere groei te realiseren.”

“In onze plannen staat het verdiepen, verbreden en optimaliseren van onze diensten en services en het aanboren van nieuwe markten centraal,” aldus Michiel van Riemsdijk, directeur van Yourzine. “Wij zijn dan ook zeer verheugd dat deze nieuwe talenten binnen Yourzine onze teams en klanten gaan bijstaan met hun adviezen en hun professionele ervaringen. Wij willen graag altijd de beste zijn! Dit vijftal deelt onze ambitie op dat vlak. Iedere dag willen we dat met elkaar bewijzen, in Nederland, maar inmiddels ook in Engeland en in België.”

Over Yourzine

Yourzine is een toonaangevend dialoogmarketingbureau dat klantwaarde verhoogt door persoonlijke en relevante dialoog met elke consument, via alle mogelijke kanalen. De geïntegreerde aanpak van strategie, creatie en optimalisatie zorgt voor aanwijsbaar stijgende conversie, loyaliteit en engagement. Voor iedere consument de juiste boodschap, via het gewenste kanaal, op het ultieme moment. Yourzine ontwikkelt en realiseert met trots de beste strategieën voor merken met grote consumentendatabases als Albert Heijn, de Efteling, Etos, IKEA Nederland, Malmberg, NRC, Peugeot en Citroën Benelux, Rituals, Samsung Europe en Triodos Bank.

Yourzine is ISO 9001 enISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd en maakt onderdeel uit van de Digital United. Digital United bestaat uit acht specialistische en aanvullende internetbureaus. Voor meer informatie kunt u kijken op www.digitalunited.nl en www.yourzine.nl.

Volg Yourzine op:

· Twitter: www.twitter.com/yourzine

· Facebook: www.facebook.com/yourzine

· LinkedIn: www.linkedin.com/company/yourzine

Voor vragen en foto’s kunt u contact opnemen met:

Michelle Nguyen

Text100 Global Communications
T: 020 530 43 35
E: michelle.nguyen

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements