Persberichten

Persbericht: AOC lanceert nieuwe premium gamingmonitoren

Noot aan de redactie: foto’s kunt u downloaden via de volgende link: – http://downloads.united.de/AOC/AGON

AOC lanceert nieuwe premium gamingmonitoren

Amsterdam, 23 maart 2016 – AGON, een woord uit het Oudgrieks, staat voor competitie, strijd en tegenstand. Krachtige eigenschappen die de toonaangevende displayfabrikant AOC heeft verwerkt in zijn aankomende line-up van gamingmonitoren. De AGON-serie is ontwikkeld om de grote community van professionele en hardcore-gamers te voorzien van monitoren met de meest ultieme features en de meest unieke designs.

AGON – de nieuwe gaminglijn van AOC

AOC is van plan om in 2016 tien typen monitoren te lanceren met een IPS- of een TN-paneel, allemaal uitgerust met premium technologie, om gamers een zo veelzijdig mogelijke game ervaring te kunnen bieden. De AGON-serie bevat ‘normale’ platte en gebogen modellen met Flicker FREE-technologie van AOC. Alle monitoren zijn daarnaast uitgerust met NVIDIA® G-SYNC™ of AMD FreeSync™.

AGON – gewoonweg geweldig

Moderne gamers eisen steeds meer visuele precisie en een steeds betere beeldkwaliteit voor hun gamingmonitor. Het is daarom cruciaal dat deze monitoren niet alleen zijn uitgerust met de nieuwste technologie, maar er ook van buiten piekfijn uitzien. De AGON-serie doet daar nog een schepje bovenop; de nieuwe line-up heeft standaard responstijden van 1 ms (TN), verversingssnelheden van 144 Hz en hoger, een hoogteverstelling, luidsprekers en USB 3.0-poorten. De formaten gaan van 24" 16:9 tot 35" ultra-wide. Er komen gebogen monitoren beschikbaar en de resoluties lopen van Full HD tot 4K. Door verschillende materialen te combineren aan de achterkant van de monitor, heeft de AGON een elegante en stijlvolle afwerking, die perfect aansluit bij deze krachtpatser voor high-end-gaming.

De nieuwe monitoren worden vandaag gelanceerd in Beijing door het Dota 2-allstarteam van Natus Vincere.

Het eerste model uit de AGON-serie is vanaf juni verkrijgbaar op de Europese markt.

Belangrijke informatie:

• AGON-line-up van AOC

• 10 nieuwe gamingmonitoren

• G-SYNC en FreeSync

• AOC Flicker FREE-technologie

• Ergonomische, in hoogte verstelbare standaard

• AOC Game Mode

• AOC No Input Lag Mode

• AOC Shadow Control

• FHD-, QHD- en 4K-resoluties

• TN- en IPS-schermen met 144 Hz+

• Formaten van 24" tot 35"

• Gebogen en standaardmonitoren

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeurs en resellers. www.aoc-europe.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk

Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk@text100.nl

Seden Ayyıldız
Phone: +31 20 5046952
E-mail: Seden.Ayyildiz

Advertisements