Persberichten

Media alert: MMD lanceert nieuwe 43inch 4K-monitor wereldwijd op Tech Data event

MMD lanceert nieuwe 43inch 4K-monitor wereldwijd op Tech Data event

Amsterdam, 8 april 2016 – MMD, marktleider in technologie en merklicentiepartner voor Philips Monitors, lanceert zijn nieuwste monitor, de Brilliance 4K Ultra HD LCD BDM4350UC 43 op Taste of Tomorrow, het nieuwe Partner Event van Tech Data welke aanstaande dinsdag zal plaatsvinden op het EXPO Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Deze monitor van 43” is de opvolger van de zeer populaire BDM4065UC en zal de aandacht van de bezoekers trekken door zijn 4K-resolutie (3840 x 2160), zijn helderheid (1,07 miljard kleuren) en zijn stijlvolle ontwerp. De monitor is eind april beschikbaar in Nederland.

Philips en AOC demonstreren tijdens het Tech Data event verschillende modellen die zich richten op de zakelijke gebruiker. Zo demonstreert Philips de 231P4QUPES USB docking monitor voor de professional die veel onderweg is. AOC laat de AOC 75- en 81-serie zien die stijlvol design combineren met krachtige technologie. De ideale toevoeging op werkplekken van allerlei soorten en maten.

Bezoek MMD en AOC op het Tech Data evenement

Taste of Tomorrow is de enige beurs voor distributeurs in Nederland en heeft als doel om de laatste trends en ontwikkelingen in de telecom, de IT en consumentenelectronica te delen door middel van inspirerende presentaties en innovatieve producten en diensten. Zo’n 2.000 specialisten, verkopers en resellers zullen het evenement bezoeken. MMD en AOC zijn te vinden in stand 38 in zaal. Sales Manager Nederland Roy van Weert is aanwezig van 10:30 uur tot 23:00 uur en staat u graag verder te woord.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website: https://www.tasteoftomorrow.nl/.

Over MMD

MMD is een volledige dochteronderneming van TPV en is in 2009 opgericht via een merklicentieovereenkomst met Philips. MMD brengt wereldwijd exclusief Philips LCD-schermen op de markt. Door de Philips’ merkbelofte te combineren met TPV’s productie-expertise op het gebied van schermen, is MMD door zijn snelle en gerichte benadering in staat innovatieve producten op de markt te brengen. MMD opereert internationaal, met het hoofdkantoor in Amsterdam en een tweede kantoor in Praag voor de Oost-Europese markt. MMD werkt via zijn netwerk van plaatselijke verkoopagenten samen met alle belangrijke Europese IT-distributeurs en -resellers. De ontwerp- en productiecentra van de onderneming zijn gevestigd in Taiwan. www.mmd-p.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk

Seden Ayyıldız
T: +31 20 5046952
E: Seden.Ayyildiz

Advertisements