Persberichten

Persbericht: Yourzine UK viert eenjarig bestaan in het Verenigd Koninkrijk

Yourzine UK viert eenjarig bestaan in het Verenigd Koninkrijk

´s-Hertogenbosch, 14 april 2016 Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau in Nederland, viert in de maand april haar eenjarig bestaan in het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen weekend vloog het voltallige team, dat inmiddels bestaat uit 100 medewerkers, naar London om zowel het eenjarig bestaan van Yourzine in het Verenigd Koninkrijk als het 15-jarig bestaan van Yourzine in Nederland te vieren.

Yourzine zette een jaar geleden succesvol voet aan wal met een nieuwe vestiging in London waar zij initieel ingaan op de vraag van haar bestaande opdrachtgevers die actief zijn in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Samsung Europe. Yourzine startte vorig jaar met een drietal medewerkers en is inmiddels uitgegroeid tot een team van tien man sterk. Floris Oranje is recent gestart als Managing Director bij Yourzine UK. Hij geeft leiding aan de vestiging waar hij zich op dit moment richt op verdere uitbreiding van het team om te blijven voldoen aan de vraag die Yourzine in Engeland op zich af ziet komen. Het team zal zich voornamelijk richten op data gedreven marketing campagnes en implementatie van CRM- en Loyalty programma’s. De ambitie van Yourzine is om in het Verenigd Koninkrijk uit te groeien tot één van de leidende bureaus op het gebied van data-driven dialoogmarketing.

“In het kader van ons vijftienjarig bestaan en het eenjarig bestaan van onze vestiging in het Verenigd Koninkrijk zijn we afgelopen weekend met het gehele team naar London gegaan om dit te vieren. Tijdens deze trip keken we terug op een spannend, prachtig en succesvol eerste jaar. We stonden stil bij onze successen, de projecten waar wij nu mee bezig zijn en uiteraard de verwachtingen voor het aankomende jaar. Ik ben erg trots dat Yourzine ook in Engeland zo´n sterke groei heeft doorgemaakt. De uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk is voor ons erg belangrijk om te voldoen aan de behoeften van onze internationale opdrachtgevers. Hierdoor kunnen we hen lokaal beter ondersteunen, maar ons ook richten op nieuwe klanten uit deze regio,” aldus Michiel van Riemsdijk, algemeen directeur van Yourzine.

Floris Oranje vult aan: “Ik kijk er erg naar uit om met het team aan de slag te gaan met de gestelde ambities en het bedrijf ook hier te laten groeien in deze uitdagende markt. De markt in het Verenigd Koninkrijk is erg volwassen en biedt ons veel mogelijkheden om verdere groei te realiseren. Momenteel zijn we met verschillende merken in gesprek dus we rekenen erop om op korte termijn nieuwe opdrachtgevers aan ons portfolio toe te voegen. We zullen onze positie in de markt blijven versterken en ons als bedrijf verder ontwikkelen.”

Over Yourzine

Yourzine is een toonaangevend dialoogmarketingbureau dat klantwaarde verhoogt door persoonlijke en relevante dialoog met elke consument, via alle mogelijke kanalen. De geïntegreerde aanpak van strategie, creatie en optimalisatie zorgt voor aanwijsbaar stijgende conversie, loyaliteit en engagement. Voor iedere consument de juiste boodschap, via het gewenste kanaal, op het ultieme moment. Yourzine ontwikkelt en realiseert met trots de beste strategieën voor merken met grote consumentendatabases als Albert Heijn, de Efteling, Etos, IKEA Nederland, Malmberg, NRC, Peugeot en Citroën Benelux, Rituals, Samsung Europe en Triodos Bank. Het bureau heeft kantoren in Nederland, Engeland en België.

Yourzine isISO 9001 enISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd en maakt onderdeel uit van de Digital United. Digital United bestaat uit acht specialistische en aanvullende internetbureaus. Voor meer informatie kunt u kijken op www.digitalunited.nl en www.yourzine.nl.

Volg Yourzine op:

· Twitter: www.twitter.com/yourzine

· Facebook: www.facebook.com/yourzine

· LinkedIn: www.linkedin.com/company/yourzine

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk

Text100 Global Communications
T: 020 530 43 33
E: sophia.heemskerk

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements