Persberichten

Persbericht: Text100 breidt haar team uit met twee nieuwe junior consultants: Anouk van Balen en Marcel van der Geld

Text100 breidt haar team uit met twee nieuwe junior consultants: Anouk van Balen en Marcel van der Geld

Amsterdam, 25 april 2016 – Text100 Benelux, de Nederlandse vestiging van één van de grootste onafhankelijke communicatieadvies­bureaus ter wereld, heeft haar team uitgebreid met twee junior consultants: Anouk van Balen (23) en Marcel van der Geld (25).

Anouk van Balen is eind maart begonnen als Account Coördinator bij Text100 Benelux. Ze werkt momenteel voor een mix van B2B- en B2C-klanten, zoals Allego en Kodak Alaris. Anouk heeft ervaring opgedaan tijdens een stage bij Coebergh Communicatie & PR en start haar professionele carrière bij Text100. ‘’Ik verheug me erop om aan de slag te gaan bij Text100 Benelux. Ik wil mij graag verder ontwikkelen in de PR en dit kan niet beter dan bij zo´n internationaal en ervaren bureau als Text100”.

Marcel van der Geld is begin maart begonnen bij Text100 Benelux, ook als Account Coördinator. Hij werkt voornamelijk voor B2B-klanten, zoals Palo Alto Networks en Matrix42. Voordat hij begon bij Text100 werkte hij als junior communicatieadviseur bij Logius en heeft hij een marketingstage voltooid in Sydney. “Het internationale karakter van Text100 en mijn interesse voor PR waren mijn voornaamste drijfveren om aan de slag te gaan bij Text100”.

Over Text100

Wij zijn het I.D.E.A-bureau. Wij helpen onze klanten begrijpen wat voor hun publiek belangrijk is en we creëren geïntegreerde verhalen zodat zij geïnspireerd raken om tot actie over te gaan. Simpel gezegd, wij verbinden mensen met merken. Als een wereldwijde adviesbureau gespecialiseerd in geïntegreerde communicatie, zetten wij onze I.D.E.A.-strategie in om doelgroep gerichte campagnes te ontwikkelen die inzichtelijk en creatief zijn en impact hebben, zowel online als via traditionele media. Wereldwijd werken 600 medewerkers in meer dan 20 Text100 kantoren en daarnaast hebben we partners in 30 andere steden. We werken met ‘s werelds meest vooraanstaande merken en pioniers in de technologie-, telecommunicatie-, gezondheidszorg-, travel- en toerisme-, automotive- en energiebranche. Zij inspireren Text100 om anders te denken en innovatief zijn in de snel veranderende communicatiewereld van vandaag. Ons klantenbestand bestaat uit merken zoals IBM, Cisco, MTV, Vodafone, PayPal, British Airways en Lenovo. Voor meer informatie over Text100, kunt u terecht op www.text100.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Text100 Global Communications

Liesbeth Kramer

T: +31 (0)20 530 4349

E:liesbeth.kramer

Advertisements