Persberichten

Media alert: Yourzine winnaar EDDM Awards met Samsung Galaxy S6 case

Yourzine winnaar EDDM Awards met Samsung Galaxy S6 case

´s-Hertogenbosch, 4 mei 2016 – In Frankfurt zijn maandagavond voor de derde keer de EDDM Awards uitgereikt aan de beste Europese e-mail campagnes, nieuwsbrieven en data-driven marketing activiteiten die relevante en overtuigende berichten leveren. Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau in Nederland, was genomineerd in de categorieën ‘Best Email Promotion, ‘Best use of Data Driven Marketing’ en ‘Best Nurturing Activity’ en bleek de grote winnaar tijdens de award ceremonie. Met haar Samsung Galaxy S6 case nam het bureau maar liefst 3 van de 5 awards in ontvangst.

Sascha Weber, Samsung Duitsland: “Heel bijzonder om hier in Frankfurt drie internationale prijzen, waaronder die van beste data driven marketing campagne te winnen. In onze samenwerking met Yourzine lijkt deze aanpak met een combinatie van kanalen heel normaal. Goed om daar op een avond als deze bij stil te staan en daar ook van een internationale jury erkenning voor te krijgen. Dat smaakt naar meer!”

Kitty van Riemsdijk, Business Development Director bij Yourzine: “We namen deel aan de EDDM Awards vanwege het internationale karakter van ons eigen klantportfolio. Dit is namelijk de ambitie die Yourzine met haar klanten deelt en die steeds verder reikt. We zijn dan ook ontzettend blij met dit mooie resultaat! Samsung is één van onze Europese klanten en we hebben met ontzettend veel plezier aan het Samsung Galaxy S6 project gewerkt. Het is dan ook een erg groot compliment om met deze case drie keer genomineerd te worden en uiteindelijk Frankfurt te verlaten met de awards voor Best Email Promotion, Best Nurturing Activity en Best Data Driven campaign.”

Yourzine kreeg van Samsung de uitdaging om vanuit het algemene ontwikkelde CRM programma een specifieke campagne te ontwikkelen dat zou inspelen op geïnteresseerde consumenten, voorafgaand aan de launch van de Samsung Galaxy S6 smartphone. Het doel was om hen betrokken te houden, aan te zetten tot een aankoop en de tevredenheid te optimaliseren in de periode na deze aankoop. Yourzine rolde een campagne voor Samsung Europa uit in dertien landen en in vijftien talen en bereikten vanuit de campagne maar liefst 10 miljoen geïnteresseerde consumenten. De campagne werd gelokaliseerd door middel van specifieke aanpassingen per locatie en naar het specifieke interessegebied van iedere consument om aan de eisen van de verschillende landen, markten en consumenten te voldoen. Daarvoor werden naast e-mails ook landingspages en push notificaties ontwikkeld.

Andere genomineerden waren Mediamarkt, Bol.com, Hostelworld.com en Brille24. Bekijk Yourzine’s Samsung Galaxy S6 case: www.yourzine.nl/nl/cases/samsung-galaxy-s6-2.

Over Yourzine

Yourzine is een toonaangevend dialoogmarketingbureau dat klantwaarde verhoogt door persoonlijke en relevante dialoog met elke consument, via alle mogelijke kanalen. De geïntegreerde aanpak van strategie, creatie en optimalisatie zorgt voor aanwijsbaar stijgende conversie, loyaliteit en engagement. Voor iedere consument de juiste boodschap, via het gewenste kanaal, op het ultieme moment. Yourzine ontwikkelt en realiseert met trots de beste strategieën voor merken met grote consumentendatabases als Albert Heijn, de Efteling, Etos, IKEA Nederland, Malmberg, NRC, Peugeot en Citroën Benelux, Rituals, Samsung Europe en Triodos Bank. Het bureau heeft kantoren in Nederland, Engeland en België.

Yourzine isISO 9001 enISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd en maakt onderdeel uit van de Digital United. Digital United bestaat uit acht specialistische en aanvullende internetbureaus. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.digitalunited.nl en www.yourzine.nl.

Volg Yourzine op:

· Twitter: www.twitter.com/yourzine

· Facebook: www.facebook.com/yourzine

· LinkedIn: www.linkedin.com/company/yourzine

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk

Text100 Global Communications
T: 020 530 43 33
E: sophia.heemskerk

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements