Persberichten

Media alert: Blockbuster Independence Day keert terug met AOC als officiële monitor partner

Blockbuster Independence Day keert terug met AOC als officiële monitor partner

Amsterdam, 9 juni 2016 – Deze zomer komt, twintig jaar na de eerste film, de langverwachte epische actiefilm Independence Day: Resurgence uit in de bioscoop. Hierin spelen naast nieuwkomers in Hollywood ook veel sterren die al in de eerste film speelden. Monitorenspecialist AOC werkt samen met 20th Century Fox en is de officiële monitor partner voor de film. In de film zullen dan ook AOC monitoren voorkomen. Bovendien hebben AOC en zijn verkooppartners zowel online als offline toegang tot het exclusieve Independence Day: Resurgence promotiemateriaal.

Independence Day keert terug, met moderne AOC-schermen

Episch marketingmateriaal

Als onderdeel van de samenwerking met 20th Century Fox, zullen de schermen van AOC niet alleen voorkomen in het langverwachte sciencefictionvervolg van de sterregisseur Roland Emmerich. AOC en zijn verkooppartners hebben ook toegang tot het online en offline promotiemateriaal. Deze zijn onder andere te gebruiken voor de promotie van evenementen. Illustraties kunnen online gebruikt worden, bijvoorbeeld als schermcontent of als achtergrond voor AOC monitoren. Verder bestaat het online materiaal uit banners en handtekeningontwerpen voor e-mails, terwijl oprolbanners beschikbaar zullen zijn voor POS of ander binnen- of buitengebruik. Op deze manier zijn zowel AOC als Independence Day: Resurgence optimaal zichtbaar voor een nog groter publiek.

Een veelbelovend vervolg

De huidige samenwerking is niet de eerste tussen AOC en 20th Century Fox. Eerder werd er al samengewerkt bij andere kaskrakers, zoals de veelgeprezen sci-fi film van vorig jaar The Martian, de blockbuster Dawn of the Planet of the Apes uit 2014, de vertolking van het superheldenstripboek The Wolverine uit 2013 en de animatiefilm Ice Age 4 uit 2012. De verscheidenheid aan marketingmateriaal voor al deze films hielp mee aan het vergroten van de zichtbaarheid voor zowel het merk AOC als de films. Het is een succesverhaal dat de twee partners graag doorzetten met Independence Day: Resurgence.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Text100 Global Communications

Marcel van der Geld

T: 020 530 43 46

E: marcel.vandergeld

AOC International (Europe) B.V.
Seden Ayyıldız
Phone: +31 20 5046952
E-mail: Seden.Ayyildiz

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeurs en resellers. http://www.aoc-europe.com

Over Independence Day: Resurgence

We hebben altijd geweten dat ze terug zouden komen. Nadat INDEPENDENCE DAY het gehele filmgenre herdefinieerde, levert het volgende hoofdstuk een overweldigend globaal spektakel. Door het gebruik van alientechnologie hebben de naties op aarde samengewerkt om een immens defensieprogramma op te zetten dat de planeet beschermt. Maar niks kan ons voorbereiden op de geavanceerde en weergaloze kracht van de aliens. Alleen de vindingrijkheid van enkele dappere mannen en vrouwen kan onze wereld behoeden van uitsterving. www.foxmovies.com/movies/independence-day-resurgence

Advertisements