Persberichten

Persbericht: Lenovo lanceert de vernieuwde Moto E en Moto G Play, budgetvriendelijke smartphones voor de meerwaardezoeker

Noot aan de redactie: hoge resolutie foto’s kunt u downloaden via de volgende link: http://bit.ly/2bhOrQs

Lenovo lanceert de vernieuwde Moto E en Moto G Play, budgetvriendelijke smartphones voor de meerwaardezoeker

Amsterdam, 23 augustus 2016 – Lenovo brengt begin september de vernieuwde Moto E op de markt. Volledig in lijn met andere Moto-modellen en de filosofie van het merk, koppelt het modiaal technologiebedrijf ook nu premium specificaties en flagship-features aan een scherpe prijszetting.

De nieuwe Moto E is een elegante en uiterst betaalbare 4G-smartphone geworden met onder de motorkap een snelle krachtige quad-core processor voor gaming of video consumptie. Daarnaast is de Moto E uitgerust met het onvolprezen Android™ Marshmallow OS en twee geavanceerde camera’s met autofocus voor de perfecte foto of selfie. De Moto E is spatbestendig gemaakt zodat het in alle omstandigheden dienst blijft doen.*

Prijzen en beschikbaarheid

De Moto E zal 129 euro kosten en ligt vanaf begin september in de winkel.

Moto G Play

De nieuwste generatie Moto E’s volgt kort op de lancering van de iets hoger gepositioneerde Moto G line-up eind mei die nu wordt uitgebreid met de Moto G Play.

Ook de Moto G Play komt met een quadcore processor en heeft een batterij van 2800 mAh batterij. Dankzij de pure stock Android™ geniet de gebruiker van onversneden prestaties.

De Moto G Play zal 169 euro kosten en zal eveneens vanaf begin september in de winkel liggen.

Bekijk de Moto G Family spec sheet: https://we.tl/DLDRavi8kk

Download de Moto E spec sheet: https://we.tl/NAl1ALzi22

*[Splashproof Disclaimer] Geavanceerde nano-coating-technologie zorgt voor een waterafstotende bescherming tegen een matige blootstelling aan water, zoals morsen, spatten of lichte regen. Dit is niet ontworpen om te worden ondergedompeld in water, of te worden blootgesteld aan stromend water of andere vloeistoffen; niet waterdicht.

Voor meer informatie of het aanvragen van een review sample kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk

Text100 Global Communications

E: sophia.heemskerk

T: 020 530 4333

Advertisements