Persberichten

Media alert: Kom langs bij AOC tijdens Firstlook

Kom langs bij AOC tijdens Firstlook

Speel de nieuwste games op de AGON-monitoren

De afgelopen maanden vlogen de game-aankondigingen je om de oren: van Deus Ex Go en Watch Dogs 2 tot aan Battlefield 1 en Batman Arkham VR, inmiddels zijn we allemaal op de hoogte van alle nieuwe en te gekke games die later dit jaar of in 2017 uitkomen. En jij hebt vast al besloten of je voor de nieuwste Legend of Zelda: Breath of the Wild gaat, of dat de nieuwste FIFA 17 toch meer jouw ding is. Er is in ieder geval keuze in overvloed.

Met E3 en Gamescom achter de rug, staat er nog één groot gaming event in Nederland op de planning: Firstlook. Van 7-9 oktober staat de Jaarbeurs in Utrecht geheel in het teken van games, games en nog meer games. Ook AOC is dit jaar aanwezig op hét grootste gaming event van Nederland en presenteert hier AGON, haar nieuwste gaming lijn. Bezoekers kunnen op deze monitoren de nieuwste games spelen, zoals:

· Rocket League – Race-voetbalgame – Scoor de mooiste goals vanuit je auto;

· Doom – First-person shooter – Laat de aliens zien dat ze niets te zoeken hebben op aarde;

· The Witcher 3 – Actierollenspel – Dood monsters met Geralt of Rivia op een 35” curved monitor van AOC.

Kom je ook bij ons gamen tijdens Firstlook? We zien je graag terug bij de AOC-stand (stand 1)!

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeurs en resellers. www.aoc-europe.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marcel van der Geld
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4346

E: marcel.vandergeld

Advertisements